Postare prezentată

Design interior casa clasica Bucuresti - Arhitectura de interior Bucuresti

Reusita unui proiect de design interior casa in stil clasic depinde de materialele alese si de capacitatea designerului de a transpune in realitate stilul arhitectural al casei si dorinta proprietarilor care vor locui in acel spatiu.
Design interior casa clasica Bucuresti - Arhitectura de interior Bucuresti
De multe pentru a gusta din atmosfera de altadata, deschidem o carte. Acolo suntem fascinati de eleganta, bun gustul, de sobrietatea, de rafinamentul si moralitatea si deschiderea spre frumos a personajelor si locurilor.
Design interior casa clasica Bucuresti - Arhitectura de interior Bucuresti | Design - interior - Bucuresti - pret
Ce ar fi daca ne-am putea bucura de o astfel de experienta atunci cand deschidem usa propriei locuinte. Pentru ca povestea sa devina realitate, pentru ca din prea modernul de afara sa ajungi intr-un loc clasic ca-n timpurile trecute, trebuie doar sa alegi sa-ti amenajezi casa in stilul clasic.
Mai puteti citi si despre proiectul de - Design interior casa clasica Bucuresti - Servicii design interior | Arhitect - Amenajari Interioare.
Design interior casa clasica Bucuresti - Arhitectura de interior Bucuresti
Aceasta alegere o fac doar persoanele care se simt cu adevarat atrase de cultul formei, de sobrietatea culorilor si de eleganta imbinarii lor. Fiind un stil caracterizat de dorinta de perfectiune si de rugurozitatea pe care o acorda detaliilor, pentru aplicarea lui intr-o locuinta avem nevoie de sfaturile unui designer de interior, fara de care am putea sa ne transformam locuinta intr-o scena clasica de prost gust si inestetica. Un proiect realizat cu succes este cel din articolul urmator - Design interior living clasic Bucuresti - Design Interior / Amenajari Interioare - Bucuresti.
Design interior casa clasica Bucuresti - Arhitectura de interior Bucuresti
De la living pana la dormitor, holuri si bucatarie toate pot sa capete accente clasice, fiind invaluite de un val de mister care le ofera pretiozitate, un aer elegant si boem. Pentru asta se va merge pe linii drepte, culori deschise dar mate, mobila din lemn, masiva si impunatoare prin marime, obiecte decorative din bronz sau aurite care dau senzatia de lux, bunastare si pretiozitate.
Design interior casa clasica Bucuresti - Arhitectura de interior Bucuresti
Stilul ales de clasa burgheza de altadata, preferat de mintile luminate si intens slefuite, stilul clasic, reprezinta o nazarire a inteligentei combinata cu sensibilitatea artei, o exprimare a frumosului sunt forma rationala si un elogiu al legilor scrise si nescrise care conduc lume. Aceasta combinatie intre rational, boem si sensibil se poate regasi si in casele noastre, denotand eleganta pe care o avem in tinuta, demnitatea din fapte si frumusetea din suflet. Astfel stilul de design interior clasic poate sa se imbogateasca cu multe note personale care ii ofera originalitate, unicitate si stil, care sa-ti transforme locuinta intr-un loc rupt din alta lume dar in care tu sa te simti protejat, relaxat, iubit si linistit. Lasandu-te pe mana unui designer de interior vei putea sa savurezi din plin povestea construita in jurul tau si-n care tu esti personajul principal.
Revaniti la pagina principala - Design Interior Bucuresti, design interior case clasice, moderne, amenajari interioare - Bucuresti.

Comentarii