Postare prezentată

Design interior casa moderna Bucuresti - Design Interior | Amenajari Interioare - Bucuresti

Va prezentm un proiect de design interior casa moderna realizata in Bucuresti cu servicii de amenajari si decoratiuni la cheie.
Design interior casa moderna Bucuresti - Design Interior | Amenajari Interioare - Bucuresti

Design interior casa moderna Bucuresti - Design Interior | Amenajari Interioare - Bucuresti
Modul in care gandim, modul in care iubim, modul in care ne exprimam se evidentiaza si prin modul in care alegem sa ne amenajam locuinta.
Design interior casa moderna - Bucuresti
O persoana deschisa spre nou, careia nu-i plac barierele impuse de unele pareri preconcepute, care stie sa faca fata oricarei provocari, va prefer sa-si amenajeze casa intr-un stil modern care sa emane libertate.
Design interior casa moderna Bucuresti
Amenajarea unei case moderne se face fara a baga foarte adanc mana in buzunar. Ai nevoie doar de foarte multa imaginatie pe care s-o combini cu simplitate si cu bun gust si sa o exprimi intr-o serie de culori care izvorasc din sufletul tau. Imbinarea culorilor, alegerea mobilierului, asezarea obiectelor de decoratiune se face urmand sfaturile unui designer de interior.
Design interior living casa moderna Bucuresti
Desi pare ca stilul modern nu urmeaza nicio regula, fiind un stil care impresioneaza prin libertatea de exprimare, trebuie stiut faptul ca exista unele caracteristici care trebuie respectate pentru ca decorarea locuintei sa fie dominata de mult bun gust si eleganta.
Design interior casa moderna - Bucuresti - pret
Astfel jocul de culori a modernistilor reprezinta un adevarat cult al artei care te invita sa-l privesti, fara sa te saturi vreodata. Ignorand sfaturile unui designer de interior, putem sa ne transformam locuinta intr-o pata de culoare obositoare si foarte inestetica care sa ne agite in loc sa ne relaxeze, linisteasca, alinte privirea si castiga admiratia. In casa moderna, mobilierul este de aceasi culoare cu peretii, prezinta multiple functii si au un aspect evoluat, fiind si foarte usor de manevrat. Aceste caracteristici sunt menite sa ofere luminozitate si senzatia de spatiu. Daca peretii vor fi colorati in nuante deschise, parchetul va contrasta, avand o nuanta inchisa. Va intrebati unde este jocul de culori despre care va vorbeam? Ei bine, acesta este creat de catre draperii, covoare, mochete, mici obiecte decorative care sunt alese in cele mai deschise si vii culori ce rezoneaza cu pofta noastra de viata. Simplitatea poate sa fie foarte extravaganta iar jocul de culori curajos poate sa emane eleganta si rafinament. Asta ne invata modernistii; ca totul tine de perceptia celor din jur si ca viata unui loc ii da cei care-l locuiesc. Astfel lasa-te ajutat de designerii de interior specialisti si bucura-te de portia ta de modernism.
Urmariti pagina noastra-Design interior-Facebook.

Comentarii