Postare prezentată

Design interior case moderne Braila - Arhitect / Amenajari interioare Braila

Va prezentam un proiect de design interior casa amenajata intr-un stil modern folosind elemente futuriste mizandu-se foarte mult pe culori si pe atmosfera creata de cromatica spatiului.
Design interior case moderne Braila -  Arhitect / Amenajari interioare Braila
Cititi si: http://nobili-design-bucuresti.blogspot.ro/2016/12/amenajari-interioare-hoteluri-pensiuni.html. Livingul este unul simplu dar cu accente moderne fara exagerari si brizbrizuri ce ar parea mai degraba chicioase intr-un astfel de spatiu in care artificialul si banalul nu-si au locul.
Design interior case moderne Braila -  Arhitect / Amenajari interioare Braila
Atmosfera livingului este una solemna de seara in care s-a mizat foarte mult pe creearea unui spatiu cat mai intim si mai confortabil in care te poti relaxa cu placere uitand de stres si de lumea exterioara pentru cateva momente fie ele lungi sau scurte. Cititi si articolul: http://nobili-design-bucuresti.blogspot.ro/2016/12/design-interior-casa-moderna-ploiesti.html.
Design interior case moderne Braila -  Arhitect / Amenajari interioare Braila
Am mizat pe crem ca fiind nuanta predominanta deoarece denota liniste si calmitate, lucru de care orice living are nevoie deoarece livingul mai este denumit si "camera de relaxare" din orice locuinta.
Va puteti inspira si din proiectul: Design interior casa moderna Brasov - Amenajari interioare Brasov.
Design interior case moderne Braila -  Arhitect / Amenajari interioare Braila
Imaginati-va o seara linistita in fata semineului uitandu-va la televizor, citind o carte sau admirand jocul pestilor din acvariu pe fotoliile confortabile la lumita discreta a lampilor in care pur si simplu va bucurati de liniste si de armonie dupa o zi grea de munca. Acest living va poate oferi toate cele mentionate mai sus fiind un spatiu pentru suflet si pentru minte. Primul dormitor are o identitate bine pusa la punct de spatiu feminin. Am mizat pe combinatia perfecta de alb si nuante subtile de roz. Este un dormitor modern in care pluteste o atmosfera de inspiratie si de intimitate. Am folosit lustre moderne si obiecte decorative futuriste pentru a da viata acestui dormitor. Patul tapitat productie Italia, este mare si completeaza foarte mult atmosfera specifica unui asemenea spatiu care te face sa te simti sigur pe tine si protejat in intimitatea universului tau. Al 2-lea dormitor este cu totul special deoarece am mizat foarte mult pe o singura culoare pentru a crea o atmosfera usor romantica de dormitor matrimonial. Pentru peretii ce parca protejeaza si incalzesc patul am folosit un superb tapet in straturi din piele rosie rugoasa. Parchetul stratificat este simplu in nuanta crem potrivindu-se foarte bine si echilibrand cromatica. Ambientul este modern si intim alcatuit din lustre moderne, decoratiuni spectaculoase si un dulap urias in care se pot depozita haine si alte bunuri personale. Patul, prin imensitatea lui contribuie foarte mult la atmosfera de caldura si de intimitate pe care orice dormitor matrimonial trebuie s-o detina. Un proiect de amenajare casa moderna absolut exceptional in care am imbinat utilul cu placutul si in care ne-am dorit ca clientii nostri sa se simta linistiti, relaxati, inspirati, energici si speciali.Proiect design interior living, dormitor, bucatarie realizat in 2016 pentru casa moderna cu etaj in Braila. Amenajari interioare, arhitect Braila.
Cititi si: http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential/261-design-interior-casa-moderna-sinaia

Comentarii