Postare prezentată

Design interior casa moderna in Constanta - Amenajari interioare case vile

Imaginile uriase de pe peretii incaperilor principale contribuie foarte mult la starea de calm si de inspiratie pe care spatiul trebuie sa o ofere ceui ce-l locuieste.  Sursa proiect: http://www.nobili-interior-design.ro/design/design-interior-case/287-design-interior-dormitor-living-casa-modena
Design interior casa moderna in Constanta - Amenajari interioare case vile| Idei pentru realizarea unui design interior modern pentru casa ta. Poze amenajari interioare vile moderne cu living, dormitor in Constanta, Bucuresti.

Design interior casa moderna in Constanta - Amenajari interioare case vile

Design interior casa moderna in Constanta - Amenajari interioare case vile

Design interior casa moderna in Constanta - Amenajari interioare case vile
Am ales sa nu ne jucam cu prea multe culori deoarece am fi perturbat atmosfera calma a locului. Am ales astfel combinatia perfecta alb –negru. Albul denota puritate si calmitate facandu-te sa te linistesti si de ce nu, sa te simti mai inspirat si mai energic iar negrul este impunator exprimand stabilitate, ordine si o oarecare eleganta a spatiului . Materialele folosite in amenajarea si decoararea spatiului sunt moderne si de calitate superioara fiind importate de la cei mai mari producatori din Europa. Nu lipsesc de aceasta data si brandurile celebre pe care le gasim la mobilier, corpuri de iluminat si materiale de tapiterie. Am fost foarte inspirati adaugand in fiecare camera un tablou urias pe un perete care sa dea o anumita energie si identitate. Fiecare camera are energia, stilul si identitatea ei. Nici o camera nu seamana cu alta chiar daca apartin de aceeasi casa. In fiecare incapere gasesti alta atmosfera, ai alt felling profitand de cu totul alte energii transmise. Si corpurile de iluminat au un rol urias in ansamblul aspectului vizual al intregii locuinte. Fiind masive si moderne atrag foarte mult atentia influentand prin prezenta lor. Un proiect de care noi ne simtim mandri si de care clientii nostri s-au simtit in al 9-lea cer de fericiti ca au ocazia de a-l pune in aplicare. Poti si tu sa-ti modernizezi casa intr-un stil unic cu ajutor echipei Nobili Interior Design.

Comentarii